CSOPORTOS WORKSHOPOK

FIGYELEM! A KORONAVÍRUS VESZÉLYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL A WORKSHOPOK JELENLEG ONLINE PLATFORMON KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE, TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KÉRLEK, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ELÉRHETŐSÉGEINK BÁRMELYIKÉN. 

A S-Empathy csoportos workshopjai lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy új módszer segítségével ismerkedj meg a pozitív pszichológia eszközeivel, és egy támogató közösség részese lehess.

A piacon elérhető hasonló képzésekkel szemben nálunk nem kell hónapokra előre elköteleződnöd, hiszen moduláris szerkezetű felépítésünk lehetővé teszi, hogy akár csak egy-egy, téged érdeklő témához csatlakozz. 

Hogyan lehetséges ez?

Alapozó modul

A workshop sorozat első részében (4 x 5 óra szombati napokon) átnézzük az elméleti alapokat, ismertetjük a különböző módszereket, modelleket, amelyeket a későbbi gyakorlati workshopokon alkalmazunk majd.

Bár ezt a részt "elméleti blokknak" hívjuk, ne számíts egy helyben ülős, száraz, tantermi előadásra, mint mindenben, itt is a gyakorlati tudásátadást preferáljuk, ennek megfelelően interaktív módon ismerkedhetsz meg az alábbi témákkal:

1. alkalom

Hogyan szeressem Önmagam? Hogyan szeressem a Másikat? 

(Önismeret, Önbecsülés, Önkép, Személyiségtípusok és Szeretetnyelvek)

2. alkalom

Tényleg ennyire rossz minden? Nézzük meg másképp!

(Negatív spirál, Átkeretezés, 6 gondolkodó kalap és Két szék technika)

3. alkalom

Mi van Veled, Semmi? Miért nem érted amit mondok? 

(EQ, Empátia, Közléssorompók, Asszertivitás, EMK)

4. alkalom

Na és Velem mi lesz? Üss, vagy fuss!

(Konfliktuskezelés, Stresszkezelés)

Gyakorló workshopok

Az alapozó modul alatt megtanult technikákat alkalmazzuk egy-egy témára, 3 órában. A workshopon akár előre megírt szituációkkal, akár a résztvevők által hozott történetekkel gyakoroljuk, hogyan néznek ki és segítenek az elsajátított eszközök a mindennapokban.

A gyakorló alkalmakon való részvétel független az alapozó modultól - amennyiben már elsajátítottad a technikákat, bármikor csatlakozhatsz a téged érdeklő téma workshopjára.

Szó lesz többek között: 

  • párkapcsolati kommunikáció
  • munkahelyi érdekérvényesítés
  • döntéshozatal
  • családi szerepek, viszályok és játszmák
  • burnout és önmotiváció
  • karrierváltás, önmegvalósítás

A konkrét témákért és időpontokért kövesd Facebook oldalunkat!